Morsdag

Grattis alla underbaaaaara MAMMOR, Min mamma som alltid finns där för mig. Gabriela och hennes underbara Mamma, MIN SYSTER och min underbara kusin Donia som drog mig runt i hela skärholmen idag BOKSTAVLIGEN





underbara :)


Sommar för fullt och stan och glass och...........

Innan jag börjar blogga så vill jag bara säga att jag såg säsongs avslutning på Gossip Girl och alltså gaaaaaaah! Det var verkligen :O!!

sÅ HIHI, Igår var jag i stan med Gabsan och Paula i stan och måste säga att vi hade en så UNDERBAR dag att det inte är sant. Först lunchade vi på John Chris och sen promenerade vi till kungsträdgården i det underbara värmen. Underbara människor passade på att gå ut också! Det var Rix FM grejs dära och jag vann en t-shirt och åt massa glass med underbart sällskap. Paula drog för att hon skulle jobba så det var bara jag Gabsan och Oleg. Sen åkte vi hem till mig och chillade där med familjen. Vi bestämde oss efter ett lång tänkandet att gå till hangaret och se Burn out punks, Ani och Kirthi dök upp och vi myste helt enkelt med massa vänner. Sov hos Gabsan efter åt.

Idag kom jag först hem och pluggade!!!! Sen var det på med klänning och in till hågelby med Gabsan och Lidia. Där fanns massa underbara vänner också. Gabsan skulle ta emot ett pris åt Ida och var så gulligt nervös. Efter en skön sommar dag åkte jag hem och pluggade rejält igen, Aja imorgon blir det plugg åter igen grrr. Men en vecka kvar och 4 dagar kvar tills tandställningen åker av.



Jag kanske är sjuk men ni är de rätt sorts medecin jag behöver!

det kmr regna på helgen :/

Är jag frisk? Nej! Är du frisk? i sånna fall ta hand om din hälsa!
Igår var jag i skolan och gjorde lite rester. Jag åt även massa glass, tårta och njöt av solen!! Förresten fick jag se våran Musikal äntligen, det var lite dåligt filmat men det var ändå kul att se.

I onsdags var jag hos Gabsan och njöt av livet lite och Wilfred var också där. Pavel fyllde år också :D så han kom förbi sen med tårta, SCORE!



mmmmmmmmmmmmmm :)

God morgon

Här sitter jag lika sjuk som vanligt :(, lite jobbigt faktist när man tänker efter. Igår var bajs dag för mig men sen fick jag träffa Paula och Gabsan en kort stund och det var super! När jag kom hem vilket var runt 18.00 tiden så somnade jag direkt, jag måste ha vart jätte trött för jag vaknade inte förräns nu.
Sitter här och är helt förvirrad, det är så många ämnen jag kmr faila på men vet inte om jag riktigt ska bry mig förutom att mamma kommer hålla på och klaga men, viktigast är ju vad man själv tycker eller hur? Jag vet att jag gjort mitt bästa. Och det betyder allt. Aja redo för en till skoldag idag. Snart är det över och jag vet inte om jag ska vara glad eller ångestfull.

Lite saker att se fram emot.
byebye Braces 7dgr. 20th b-day 15dgr. Studenten 16dgr. Morocko 39dgr.

Pausa spelaren på höger sida för att lyssna

Jordin Sparks - One step at a time
Låten är bara jag ut och in!



Hurry up and wait
So close, but so far away
Everything that you always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch
You wanna show the world but no one knows yours name yet
Wonderin' when, where and how you're going to make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you getting all kinda impatient
Waiting, we live and we learn
To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time
You believe, and you doubt
You're confused, and got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew
You wanna show the world but no one knows yours name yet
Wonderin' when, where and how you're going to make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you getting all kinda impatient
Waiting, we live and we learn
To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time
When you can't wait any longer (you can't wait)
But there's no end in time (when you need to find the strength)
It's your faith that makes you stronger (the only way we get there)
The only way we get there
Is one step at a time
To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love (Falling in love)
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love (Falling in love)
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time
 

Varning för emo inlägg

Är så sjukt trött på mitt liv, vaknar, åker till skolan, kommer hem, äter och gör det människor gör sen deckar jag. Man kan tänka sig "jag tar studenten snart" visst men sen är det plugga/Jobba, komma hem, äta och mer människo syslor sen decka! Kallar ni detta liv? Kanske för er men för mig enda sen liten allt jag någonsin velat göra är att sjunga och slut. Så här SKA min dag igentligen se ut, jag vaknar, duschar och äter, övar lite, in i studion för jag skrev något nytt och fräscht igår (ni som känner mig vet att jag skriver låtar var 3min) sen släppa ut min 1000Album sen dö! Jag lovar att jag ber om inget annat än att lyckas. Ni behöver inte ens peja mig ett ända öre, LÅT MIG BARA FÅ SJUNGA och få leva på det. Vissa tror jag överdriver men tro mig enda sen liten visste jag alltid att detta var det jag förtjänade. När jag kollade på tv och såg musiker, så tänkte jag inte ooh vad duktiga de är, utan då tänkte jag "It should be me up there" eller att jag inbillar mig en egen intervjue på Oprah eller Ellen haha. När jag går ute så är allt som en musik video för mig. Jag är inte normal. Musiken är min drog och jag har blivit ned drågad rejäääält och tro mig jag hämtar inte tillbaka mig själv. När jag såg Alicia Keys på scenen och alla grät för att just hon var himelsk (jag grät också hihi) , jag önskar att det var jag där på scen och alla sjöng mina låtar!! Är det så mycket att begära? Visst det gjorde ont att idol sa nej men jag visste även då att än är det inte över. Drömmar blir inte sanna genom att se dem flyga förbi, man måste hoppa på tåget! Inte enkelt är det dock. Massa onödiga kändisar blir signade bara för att de antigen säljer eller har kontakter?? AJA



.

Kläderna :)

Det har vart skönt att jag inte stressat mig igenom studenten när det kommer till att köpa kläderna. Skiv klänningen och student klänningen var köpta redan vid December. Och jag har inte ångrat mig än. Idag var jag ju också i skärholmen med syrran för att kolla skor och då hittade jag mina studentskor. DE ÄR PERFEKTA. Jag lägger upp en bild men beskriver dem inte så mycket, bilden får säga allt sen får man se dem på min speciella dag (4juni)


Student klänningen som gjorde succé + mina ÄLSKADE student skor!!

Man kombinerar pollen med grilla ute

Igår var det grill med familjen utanför fittja badet. Det var mysigt och maten var bäst. Men man vaknar idag med fetaste förkylningen, hihi jaa POLLEN. Jag tog medecin och är super seg men syrran vill till Skärholmen idag för att kolla student skor. Det är ju bara 2 veckor kvar. Dagar gåååår så sjukt snabbt. Aja jag suckar inte :)


Det blev mycket grönt på bilderna NICE

sommar sommar sommar, sveeensk sommar

Först vill jag bara säga GRATTIS Nadan :) Sen vill jag säga det är freaking HOT ute, har ni inte vart ute än gåååå uttt. Jag därimot ska grilla med min underbara familj. Hade blivit Olle men skol läxorna tar oss alltid :(. Aja njut människor PEACE

3 dagar i streck med en och samma person

Har vart med Gabsan från tisdagen till torsdag (lite av fredan också)
Först var det Skärholmen med hennes familj och fika (glassss, mango förståss). Sen hem till Emma, för Gabsan har flyttat in dit så vi chilla med Wilfred, Fabbe och Oleg. Vi kollade på någon sjuk manga film men ändå intressat vid namnet Dantes Inferno. Jag sov där of course. Nästa dag segade vi och jag gick hem för att duscha men gick sen tillbaka. Samma personer var där plus Emma och Pavel som hade köpt massa god saker :D!! Vi kollade på The Wolfman men alla förutom Alex och Oleg somna. Efter filmen gick folk hem och jag sov över igen. Enligt Emma bor jag där :P bara lite. I torsdan vilket var den bästa dagen hittills, så åkte vi först in till Skärholmen med hennes familj och massa cheese burgare. Sen fixade vi oss och vi åkte in till stan för att fika på Café Albert. På vägen dit fick vi sällskap av den underbara Matthew :). Vi fikade, pratade och det var trevligt. Sen ringde Emma och hennes kompis var vakt på ett ställe där man fick gratis mat och Adam Tensta skulle uppträda! Så kvällen slutade med att vi fetsade till Reggie musik med Adam Tesnta, Timbuktu och Afasi och Filthy. Oplanerad kväll men en av de bästa. Tack Gabsan! oooch Emma :D Peace




Klicka för större storlek :)

äääälskar er, ni gjorde min kväll

Läänge har jag gått från skiva till skiva. Men igår kväll var det äntligen min skiva!! Den varr allt och lite till. Det var på pure och jag blev klassens lilla my hihi. Alla jag verkligen älskar kom!!!! Även vissa jag inte trodde skulle dök upp. TACK för att ni gjorde min kväll. Vill ni ha bilderna så skickar jag dem till er för jag lär inte lägga upp ngt på face. Om inte märkt det så lägger jag tyvärr inte upp bilder längre förutom profil bilder. Efter skivan var det donken och sedan hem för att sova. Kusinen sov hära men gick hem i morse.
Nu sitter jag här och bara segar. Det fanns dem som krigade till skolan men jag var inte en av dem thihi. Aja kanske får en ny bikini idag :). Peace JUSSTE jag var den sista på dansgolvet, jag blev bärd ut (av väktaren som vi känner) haha vem vill att en underbar kväll ska ta slut?? Not me.


Hon som gjorde kvällen möjlig!! Thnx klassens ms. Jay Z

God morgon

Jag har äntligen sovit ut ordentligt sen igår med all köanden :) Idag är en väldigt speciel dag and I will tell you why. DET ÄR MIN STUDENTSKIVA och alla jag älskar (saknar några :( ) Ska komma!!! Det kommer helt enkelt bli galet och a night to remember. Ska börja städa rummet nu men sen ska det plattas sminkas och ja etc.
ps. 17 dagar kvar tills tandställningen åker av, yeei me ds.
Peace


Sara och jag när vi övernatta utanför idol :) Bara så ni vet så sov vi inte hihi

Bra rysningar.

Som jag sagt sökte jag till idol igår. Jag övernattade sen 2 på morgonen, och allt har verkligen vart super kul. Jag hade jätte roligt och jag fick träffa massa människor. Jag har alltid sen första idol (sen Darins tid) velat söka och nu har jag gjort det. Jag tyckte jag var grym och nu behöver jag inte längre tänka "what if" utan nu har jag sökt!

Vad som gjorde min dag var när jag kom hem och loggade in på Facebook. Sjukt många inlägg hade jag med folk som like:att och kommenterat. Grejen med musik är att man måste inte blli känd för att känna sig uppskattad för sin musik. Och det är det, min musik! Jag vill bli låtskrivare och idol söker en som kan sälja deras produkt, det vill säga you gotta walk and do their talk. Men människor ni förstår inte, länge har jag inte trott på mig själv men inte nu! Tack, peace


Klicka och se det förstorat. Människors underbarhet!


Vaknade till; Manar och honungspuffar

Glömde säga att jag var på kussens skiva Marjem i Tisdags. Jag vart så bitter igår att jag glömde skriva det. Tack gumman för en underbar kväll!! Kammar kafét gick jätte bra också, blev kompad av Ludde.

Imorgon har jag Islam prov, pinsamt om jag misslyckas hihi. Intressant grej, jag har ättit klämmor 3 dagar i rad. Klämma finns endast i Jet och är nybakad pitabröd-ish med (det jag beställer) ost, kyckling, curry, tomat, Advocado och sallad!! Underbart gott.

Jag var i stan för att kolla klänning till Nadja och fota med Mia. Underbar dag men nu måste jag plugga! Peace

 
Soligt och kallt?? Sverige väder usch!

Erik Hassle är grymt bra.

Jag är sjuk. Och det är blandat av allt. Skolan, rester, pengar och ja att jag håller på att tappa rösten. Kanske Idol på lördag blir något? Jag har även kammar Kafé idag vilket borde vara kul om jag inte var hes och helt förstörd. Ska sjunga Temporary Insanity av Krista vilket är sjukt jobbig låt också. 
Jag är verkligen förstörd. Men slutet av dagen, vem bryr sig? Jo jag. Visst har jag underbara vänner, men det är jag som får ta smärtan.

En rolig grej bara som hände mig idag. Jag var påväg mot spärrarna för att ta pendeltåget. Då går en kille nästan in i mig med sitt gittarr fodral. Vi ursäktar varandra och sedan går. Vi båda var stressade. Helt plötsligt (som den idioten jag är) klickar det i mitt huvud. Det där var för fan Erik Hassle????? Gaaah efter det vart jag helt borta. Note till alla, han är mycket sötare i verkligheten och hans krull är bara uber gulligt. Han är också en av mina favoriter. Lyssna på, Hurtfull, Be mine (cover), isn't it obvious och don't bring flowers after I'm dead.
Peace

.


Mitt hjärta


Tack!


Söndagar är överskattade

Jag gillar hellre lördagen bättre. Då händer allt , precis allt. Och så vet man att man är ledig dagen efter! Men söndagar?? De är sega och slöseri på livet. Och så händer alltid livet igen på måndagen. Längtar tills studenten då jag inte vet vilken dag det är. Man tar dagarna som de kommer :) härligt eller hur?

Igår var en knasig dag. Efter bion så chattade jag med mina kusiner från USA. De är verkligen för roliga haha. Somnade inte förrän 6 på morgonen. Värd dag, verkligen.
Som ni märker har jag inget att prata om förutom att vara bitter. It's that time of the month. Peace


Kusinerna när de var små :) Tro mig de är heta idag haha

Iron Man 2

Filmeeeeeeeen var aaaaas bra :D SE DEN!! Aja godnatt <3

Vi njuter av våran LÖRDAG med min super mango dricka

StudentSkivan den 9maj

Jag har fått min hårförlägning and I gotta say ITS FABOLUS haha vet inte om jag redan skrivit om det. Men en gång till skadar inte.
Jag har lämnat in min No rest så jag är lycklig.
Igår var jag och firade Nina som fyller år idag. Det var najs och chill. Tack för en underbar kväll.
Idag ska jag på bio och se Iron Man 2 men Gabi. Peace
Juusstee Mösspåtagningen i fredags var naajs.

En möss påtagning här , lite skjus där, festande och såklart ett födelsedags barn. OCH WALA du har en super fredag.

RSS 2.0