Madonna

Marilyn Monroe?


Inte bloggat på länge

Saker har inte vart perfekt och det verkar vara så mitt liv alltid är.
Igår tränade jag sen jobb sen hem till Gabi där jag fick umgås med familjen och Paula. Jag gav även Lidias Foo Figters biljette :D yeeeei 22 Juni
Idag jobbade jag 10 tim -.- men det ända som gjorde mig glad till sist var Marabou Mango. Yum
&

Dag 19 – Detta ångrar jag

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken

Jag ångrar detta och kommer alltid att göra. Att jag låter människor ta över mig. Jag har ingen respekt ibland för mig själv. Även fast jag vet att jag förtjänar bättre eller att jag har rätt i att ta hand om mig själv så bryr mig jag vad andra tycker. Tack vare detta leder det till att saker går snett på alla sätt.

Imagination..

.. brought life, not the other way around


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Alla mina dagar har faktiskt vart mina favoriter. Jag tackar gud varje år att jag fortfarande lever och mår bra. I år blir jag 21år och jag ska försöka att inte tänka på åldern utan att efter 21år så mår jag fortfarande bra.


Denna dag firade jag min 18års dag och jag tog bilden med min egna kamera som jag hade fått som familjepresent. Gabi köpte till och med en tårta åt mig som vi alla satt och åt på sen utanför Alby Centrum. Minnen

tor-fre (mina lör-sön)

Ännu en ledig och mysig dag. Den har inte vart helt perfekt men jag får helt enkelt ta det med egna händer.
Igår var jag också ledig. Då var kusinen på besök och vi kollade hostels för England resan sen gick jag på träningen. Idag gör min kropp ont lite på olika ställen och blåmärken dyker upp haha man blir lite stolt.
Jag hämtade Leon från dagis idag och träffade Gabi i Slussen. Sen åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite presenter och så. Jag ska visa vad jag köpte.


Laptop väska (NewYorker) 99:-
Topp (NewYorker) 99:-
Jacka (H&M) 299:-
Topp (NewYorker) 99:-




Dag 17 – Mitt favoritminne

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Mitt favorit minne och jag kan datumet. 03.06.10. Det är min födelsedag men även inte vilken födelsedag som helst. Det är dagen innan studenten och dagen jag blev frisk. Inte 100% men mycket bättre än jag vart. Jag hade åkt på en riktigt jobbig nackspärr men på högsta grad till att det besvärade hela ryggen så jag blev säng liggande i 2 veckor. Detta ledde till kraftiga migrän och att jag spydde så många ggnr att jag tappade räkningen. Medecinerna var för starka för mig. Åkte in på akuten 2gånger och det var lika besvärligt varje gång. USCH hatar akuten. Men först trodde man att jag hade miningit vilket är dödlig sjukdom men tack och lov så var det inte det.
Men under denna tid fick jag även veta vilka mina riktiga vänner var och de fanns där för mig från början till slut. Jag är förevigt tacksam! Tillbacks till datumet. Vi firade min födelsedag på världens mysigaste café "röda cafét" och jag var bara så lycklig att jag satt där i solen och njöt av allt. Detta är deffenetivt mitt lyckligaste minne jag kan komma på.



Sometimes..

.. feels like every time. I miss the important that is no longer a bother

Dag 16 – Min första kyss

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag har kysst många på skoj så jag vet inte vart den första börjar om jag ska vara ärlig.
Men den kyssen som var viktigast var killen jag vart jätte kär i. Och det var även mitt första strul om man säger så :) men mer än så säger jag inte

500 days of summer

Om jag kunde så skulle jag citera hela denna film bokstavligen. ÄLSKADE DEN. Mest underbaraste film ever. Jag vill inte säga något mer än  se den!
Kort sammanfattning. Tom försöker förstå kärleken medans Summer är raka motsattsen, hon växer upp med att tro att kärleken inte finns. Men detta är grejen, man tror att det är en kärleksfilm, det typiska att hon blir kär sen och de lever happily ever after. Men FEL det är verkligen allt förutom en kärleksfilm , men den är underbar och värmer hjärtat. Komedi för det mesta. Skådisarna är Joseph Gordon-Levitt och Zooey Deschanel.
Soundtracket har fått väldigt bra reviews också. Lyssnade på den i spotify and me like

Citat :
Tom: What happens if you fall in love?
Summer: Well, you don't believe that, do you?
Tom: It's love. It's not Santa Claus.

McKenzie: Hey, maybe you should write a book.
Tom: What?
McKenzie: Well, you know, Henry Miller said the best way to get over a woman is to turn her into literature


back in school

Var i skolan idag och måste säga att det var den mest weirdest feeling ever! Det känns verkligen som om man inte tillhör där längre men från utsidan så ser jag så ung ut att folk skulle kunna tro att jag går kvar där. Lite kul att de man känner frågade vad det var för ämne jag hade kvar när de såg mig? haha man ba ehm tänk om jag bara är här för att hälsa på.
Nej men sen kom jag hem, åt mat och la mig. Vart så fruktansvärt trött idag och nu är jag vaken och ska kolla på 500 days of Summer. Min kusin hade tipsat om den filmen så jag ladddade ned den. Bra att ha filmer sådär när man känner sig sugen på film.


Snyggisarna Zooey Deschanel Joseph Gordon-Levitt


Dag 15 – Mina drömmar

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Ätnligen en rubrik jag kan babbla om till döds. Mina drömmar är allt, det är där jag lever. När jag t.ex fotar så försöker jag oftast fånga mina drömmar genom bild, det kan vara antigen på mig eller bara något som fångar min uppmärksamhet.
Det bästa med att sova är drömmarna, jag drömmer bort 24/7. Jag är en stor dagdrömmare. Bara att säga dröm låter härligt. Man måste veta att det finns så mycket mer än vad ögat ser. Vilket leder till varför jag skriver mycket dikter, texter, låtar och romaner. Jag älskar att fantisera. Åååh ska nog ta och lägga mig tidigt idag bara för att få drömma igen. Många säger att det är ok att drömma så länge som man håller fötterna på marken men jag säger BULL SHIT dröm även svävande! Det är på riktigt en gåva från gud att kunna drömma, och jag hatar negativa folk som ba verkligheten blabla. Jag är inte naiv och inte dum men jag har rätt att vara precis som jag vill så länge det inte skadar någon annan. So dream people, someone once said " I have a dream" well I have a million.


Pink - F*ckin' Perfect



Vad har hänt

Igår efter jobbet så åkte jag till slussen för att träffa Gabi. Jag var hennes date för Saras födelsedag. jag hade det jätte trevligt och det var världens godaste mat :).
Idag har jag tränat samt jobbat och nu ska jag snart få mackor och nudlar som mamma gör.



Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Eftersom jag hade träning idag med Gabsan så hade jag på mig mjukis kläder. Senare till jobbet jeans och linne. Väldigt enkelt, vilket jag gillar!



Dag 13 – Den här veckan

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

18/2 Fre
Lillsyrrans tandläkartid
Barnvakt
Gymma & Basta m. Syrran
Luncha m. Syrran
19/2 Lörd
Träffa Anisan :)
Jobb
Vara Gabis dejt
20/2 Sön
Kickboxning
jobb
21/2 Mån
Skolan
22/2 Tis
Prov
jobb
23/2 Ons
Jobb
24/2 Tors
Ledig woohoo


Dag 12 – I min handväska

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)


Eftersom jag senaste var i gymmet så är detta det jag har i väskan.


Dag 11 – Mina syskon

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag har 4 syskon. (äldst - yngst)
Hanan; Den underbaraste systern. Hon är som min andra mamma och vet allt om mig. Jag gemför henne alltid med allt heligt för det är verkligen det hon är, hon är min ängel.
Kawtar; Vi har våra ups and downs men hon finns där när jag inte förväntar mig. Hon är personen som inte säger jag älskar dig men hon är den personen som visar det. Och hon tar inget för givet.
Driss; Min ända brorsa. Han kan vara killen jag ser upp till och samtidigt den jag bara vill slå. Det händer många gånger att jag vill uppfostra han för han kan vara så barnslig. Men han är unik på sitt sätt och han betyder mkt.
Nisrin; Systern som ger mig rätten att få vara stora syster. För resten är jag lillasyster men för henne är jag stora syster och jag bryr mig verkligen mycket om vem hon blir som person och jag vill alltid finnas där för henne. Men hon kan också vara den mest bortskämda.

De är mina syskon det. Inga ord kan igentligen beskriva dem som personer och jag älskar dem av hela mitt hjärta. Gud kunde ha gett mig annerlunda syskon men han gav mig ändå dem. De är mina gåvor från gud och jag deras.



lite kort om idag

Jag har vart duktig idag. Först gick jag till gymmet och faktist tränade hårt sen gick jag med Gabsan till hennes jobb interview och det gick bra för henne. Men trafiken på gröna linjen vart lite jobbig , vi fick promenera en massa. Så människor det är inte bara röda linjen som strular.
Gabsan bjud mig även på pizza och vi hade det mysigt ^^ och jag mår illa nu hhaha men bra bra.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)




inget vatten

Bloggar från mobilen nu för ska snart gyma. Vi har inge vatten i hela byggnaden så mammas kompis kom med flaskor. Sen ska jag hem till gabi för hon har stukat foten från träningen igår

Jobbar idag

Igår var alla hjärtans dag och på gång blev jag bevisad att jag har människor som älskar mig. Först var jag i skärholmen med Gabsan, Lidia, Leon och Mia. Gabi ville verkligen bara få oss att le istället för att sitta hemma och deppa <3. Vi klippte Leons hår, fikade och köpte lite kläder. Efter det åkte vi hem till Gabsan och kollade på Domino vilket var en asgrym film. Man kände sig lite lost i början men sen börja man fatta lite mer och mer. Ska lägga upp bilder på vad jag har köpt så blir det lite lättare.
Hörs senare människor.
Jag sov hos gabsan och innan vi la oss gav hon mig en V-day present. Leopard scarfen ^^



Dag 09 – Min tro

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Min tro för mig är allt. Jag är muslim och jävligt stolt. Hur jag tänker och mina beslut är uppbyggda efter hur jag tror. Många som känner mig vet att jag inte pratar så mycket om min religion men när jag väl gör det så kan jag inte sluta. Det är så viktigt för mig och jag blev muslim när jag var 13år då som för mig gud visade sig när jag behövde någon som mest. Innan jag var muslim så trodde jag på häxor haha , de ni. Jag brukade säga att jag var wiccan, de som levde efter naturens krafter.

Ny musik i spelarn

Det har vart kul med lite partylåtar men nu ändrar jag tillbaka till det vanliga jag lyssnar på.  Hoppas mina beställningar på cdon kommer idag. De har ju redan tagit betalt från mitt kort så jag borde väl få något snart? Jag betsällde Mean Girls/Clueless samt 2 skivor från LifeHouse (asgrym rock band, lite alternative som jag gillar).
Idag är det alla hjärtansdag och jag är bara depremerad och jag har rätt att få vara det men för resten av erm njut av denna dag med era kära!
Jag ska träna sen men nu sitter jag barnvakt, skolan flyttade jag fram en vecka.

Dag 08 – Ett ögonblick

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)


Mitt liv är underbart, det är det. Och jag tackar gud varjedag att jag lever, är frisk och mår bra. Men jag har haft mycket skit i livet också vilket jag nu klarar av för det gör mig till den jag är.
Vad jag försöker komma fram till är att jag har inte haft det dära speciella ögonblicket typ, första kärlek eller när man får veta att man är gravid. Eller man gifter sig?
Man lever bara en gång och vet aldrig när det är dags för en att försvinna. Så man får väl hoppas på ett ögonblick. Men sen finns det ju ögonblicket då andra har haft glädje och dom glädjer jag för men nu är denna min blogg och inte andras.

Avslutar kvällen..

med att lyssna på Robyn - Hang with me acoustic.
Så hur mår ni? Jag mår sådär. Min Trigus percing har vart infekterad ett långt tag nu men jag ger inte upp, köpte idag efter träningen parfymfri tvål som ska tydligen hjälpa. We'll see. Imorgon är det alla hjärtansdag, jag vet att dagen inte måste firas med flickvän/pojkvän utan den kan firas med familjen också. Fast såklart tänker man inte så, jag avskyr den dagen för den påminner mig ändå gång på gång hur åsna mitt ensamma liv är. Mysigt.
Aja jag har skola imorgon en timme sen ska jag träffa Gabsan och slå lite och få ut aggression. Låter som en toppen V-day inte sant ;P
Godnatt på er nu

Dag 07 – Min bästa vän

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

För det första tror jag inte på så kallade "bästa vän" för sådanna sviker dig vid slutet, jag kallar mina närmaste för min familj och den är stor.

Gabi - Här har vi tjejen som funnits för mig genom allt. Även fast det vart i en sån kort tid så har man nästan hunnit göra allt med henne. Hon vet vad medkänsla och kärlek är, helt klart enkelt : Hon är min "flickvän" fast minus alla kyssar och snusk haha.

Paula - Den underbaraste personen som bara vill ingen ont. Jag tror inte man kan beskriva henne riktigt, hon är personen man måste uppleva för att förstå. Jag älskar när hon skrattar och hon kan förstå skämt när ingen annan gör det haha so she doesn't leave me hanging. Och rosa människor, det är allt jag säger!

Lidia - Vad ska man säga, jag har aldrig träffat en så mer lik person tills jag träffade dig. Man brukar säga "smaken är som baken" men med Lidia säger man "smaken är som Lidias". Lite läskigt ibland när jag ger råd och får veta att hon sagt exakt samma sak, det visar ju bara hur lika vi tänker. Du är unik gumman, ingen annan lik (förutom mig). För mig är du syster föralltid.

Mia - Passion for fassion :P om jag säger så. Nej men du ger mig glädje ibland på så många sätt, you know how to make a party and be the party. Och hennes bakelser, människa genom mitt hjärta kommer man om man matar mig och du matar mig helt rätt!

Ani - Min älskade vän, oj vad vi har skrattat. Du har vart huset, när jag behövde vara någonstans. Du har vart svaret när jag har haft mina frågor. Du har vart leendet när jag gråtit. Du har helt enkelt funnits där, tack är allt jag kan säga. Love you

Zine - DU ÄR BÄST! Vad mer ska jag säga hahaha, jag har alltid kunnat säga precis vad som helst till dig och du har alltid kunnat förstå på alla nivåer. Du är min längsta vän och vi förlorar aldrig varran igen. Jag brukar säga att vänner byter man som strumpor för man vet aldrig vem man kan lita på men inte du. Dig har jag aldrig bytt ut och kommer aldrig att göra det. Ditt hjärta är av guld kvinna.

Där har ni det. Min familj, tack för att ni är en del av den och jag älskar er! Nu ska jag sluta vara så mesig och gå boxas och kickas lite haha.

DreamGirls och Disaster movie

Hemma igen efter att firat den mest rosaste festen ever. Grattis igen gumman <3 och Ani kom som överraskning. Så klart visste jag att hon skulle dyka upp men men ;) jag faila med Paula too impatient
Nu är jag hemma och imorgon är det träning igen men nu kollar jag på tv och switchar mellan DreamGirls och Disaster movie, lite musikal och komedi haha.
God natt

PÅ G..

Kom hem från jobbet och är nu ombytt och rosa.
Hade den värsta dagen av alla idag på jobbet, tror jag aldrig vart med om värre, inte ens på mina Sandys dagar. Fyfan vad äckliga och taskiga kunder vi kan få ibland alltså :( men jag var glad att jag stod på mig och att min syrras man var där för att peppa upp mig. Nu ska jag fan i mig ha lite kul! I FUCKIN' DESERVE IT!

Dag 06 – Min dag

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Åh vilket passande tema för detta är typ det bästa jag nu kan skriva om. Min vän Paula fyller år idag :D graaaaaaaaatttiiis på 20års åldern

Förutom det har jag även vaknat supertidigt -.- för att jobba så nu sitter jag här som alla lörda morgon och servar samhället. Men kul blir det sen och rosa.

 


sitter hemma

Jag har haft en lång dag. tunnelbanor inställda samt bussar. Men jag är glad att jag och Gabsan åkte till träningen iallafall men efter känslan var dödens. Mina ben är döda på riktigt nu och jag kan inte gå, kul att jobba imorgon licksom haha men vi ska fira Paula för hon blir 20 ^^
Blev massa bjuden på tacos och så hos gabsan och mia vart med , då började vi kolla på Alpha dog och nu är jag hemma och kollar på resten. Den är hemsk och även baserad på riktig händelse.
Aja ska nog spela lite the sims efter detta och kolla på Jersey Shore!


Dag 05 – Vad är kärlek?

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag vet inte vad kärlek är, rakt av. Jag tycker det är så olika för alla och om jag ska skriva vad det är känns det som om jag skriver för alla vilket man inte kan göra.
Många gånger har jag trott att jag blir kär men efter ett tag försvinner det lika lätt som min mat aptit. Jag blir hungrig, äter sen mätt, on to the next one. Men min högsta önskan är att någon dag förstå vad det är alla pratar om hela tiden? Oftast blir jag bara så avendsjuk på folk att jag blir så kär i själva kärleken, jag blir desperat och blir tillsammans med vem som helst. Men det klickar lika snabbt typ "vad fan håller jag på med" och så gör man slut.
Jag kan heller inte kolla på kärleksfilmer för det är ganska spyfärdigt. Sådan kärlek på tv är väldigt väldigt sällsynt och att se sådant och få förhoppningar är laim. Människor är väldigt speciella samt. väldigt själviska, visst tänker man på andra och man mår bra av att ge av sig själv men viktigast så måste man först ta hand om sig själv. Jag säger oftast att jag kan inte älska någon annan tills den dagen jag lär älska mig själv. Och det är lite svårt. Så vad är kärlek? Har ni ett bra svar, kommentera gjärna för kärleken jag vet är typ min mamma eller gud men rubriken för mig syftar nästan på lite annat

Life as it is

Så här ser mina lediga dagar ut usch. Jag vaknar, äter lite och låter dagen rinna ur medans jag mesar på sängen. Haha but I love it! Skulle ha bastat idag men lets just say that it's that time of the month.
Har inte vart helt honest med er, jag har faktiskt gjort saker men jag lyckas alltid blogga om det nya ämnet just nu vilket är  30dagar
Men men såhär kommer min dag se ut iallafall :) Imorgon ska jag fira Paula både fre och lör. Ska även kickboxa imorgon yeeei (fast jag är helt öm och blåmärkig :P )


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag kan börja med att först säga godmorgon :D vilket ni sen kommer förstå att jag inte ätit så mycket haha. Åt en toast, ett äpple och drack té. Inte vad jag kallar frukost precis men folk äter oftast lunch vid denna tid :P.
Aja men skulle kunna ha haft rubriken typ när mamma är hemma och lagar mat, då ska ni få höra på riktigt goda måltider

"Guess who never came knocking on my front door? Self-esteem" - Hind


Robyn - With every heartbeat


I'm gonna love you like I'm indestructible

Har kickboxat idag (har feeetaste blåmärkerna) :D efter det valde jag och gabsan att luncha på vätldens godaste sushi ställe! Efter var det självklart jobb. Imorgon lär jag åka till jobbet och basta och bara ta det lungt. För er som inte lyssnat eller hört Robyns låt indestructible : LYSSNA PÅ DEN NU!!!!!!! (finns i spelaren)


Dag 03 – Mina föräldrar

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Både mina föräldrar är marockaner

Mamma
Hon är min ängel. Den vackraste som jag vet finns på jorden. haha ska sluta försöka låta poetisk men hon är verkligen allt som är det fina för mig här på jorden. Jag kommer inte från världens rikaste familj men mamma är verkligen" härre på teppan ". Hon är den som stödjat oss för att göra det vi vill ekonomiskt och på andra sätt. Hon är den som betalar räkningarna, maten och allt nästan. Hon skulle lätt passa in på "independet women" låten. Sen igen har hon sina jobbiga sidor men vilken mamma har inte det :P Jag försöker alltid ge henne allt hon någonsin gav mig för det förtjänar hon. Hon är människan som inte vill någon ont men ändå så slår sig allt det dåliga mot henne 100ggr värre.

Pappa
Ni som känner mig eller läser min blogg vet att mitt band med min pappa är inte den bästa. Jag skyller inte på honom men mycket av hur jag är som person är tack vare honom. Jag litar inte på män, vilja gifta mig är inte min högsta önskan och jag tror inte starkt på kärleken. Han har inte alltid funnits där och är typ en av världens konstigaste människa på alla möjliga sätt. Man kan helt enkelt inte lita på honom om man inte vill se ut som idioten själv. Men på ngt sjukt sätt så kommer jag alltid att älska honom och jag hatar inte vem jag är som person. Jag valde att bli smartare än honom och på något sätt ska man väl säga tack för jag kunde ha blivit exakt som honom (as if)

Dag 02 – Min första kärlek

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Min första kärlek är enkelt att kunna svara på. Många har hört mig prata om Alex T. Jag var inte den ända som vart kär i honom haha men jag var säkert den ända som var kär i honom från 3:e klass till 7:e klass. Tanken av att jag inte kunde få honom tror jag att det var det som fick mig att vara så kär.
Hemma driver de fortfarande då de ibland kan ba "Hind kommer du ihåg Alex T." och sen kan de typ asgarva haha för han var verkligen allt jag pratade om. Jag kunde skriva dikter till honom (som jag självklart aldrig gav) och så skämde jag ut mig väldigt mycket också (vi går inte in på det). Jag kom ihåg dock att det var tiden då jag och Jackeline var bästisar och vi spelade in en mix-tape där vi typ förklarade våran kärlek för Alex T. Som sagt jag vavr inte den ända som gillade han. Men där har ni det, min första kärlek. Jag har sett honom flera gånger idag och tänker alltid alltså varför? Vad tänkte jag igentligen? Jag menar känslor som 9-12 år är inte detsamma som en 20årings känslor. Sen igen no offense så ser man vilka brudar det är han är efter...

Grattis Pappa

Det är inte enkelt och även fast jag inte visar det så älskar jag dig på något konstigt sätt. Men du av alla ska inte förvänta dig att jag visar det

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag heter Hind :) namnet betyder ingenting och kom från koranen vilket leder till min religion. Jag är muslim och enligt mig stark troende. Jag tror inte att det finns över troende eller mindre troende utan att alla tror så mycket som de kan. Som många tror jag starkt att muslimer blir misstolkade, enkelt förklarat : Det finns dumma människor som begår fel och inte religion som felar.
Jag blir 21år den 3 juni och tar dagarna som de kommer. Jag har alltid något planerat för mig själv men just nu så lever jag bara i nuet. Det finns många saker som jag älskar och är säker på att flera delar samma intresse; ÄLSKAR att skriva romaner, texter som i dikter och musik. Älskar även att sjunga och många som känner mig vet det. Älskar att läsa och leva i fantasivärld. Och bäst av allt så är min dröm man ingen annan än Keanu Reeves, men det vet alla också haha.
Jag jobbar för tillfället på fittjabadet där jag är badbiträde. Vet inte riktigt vad det betyder men jag är ingen livräddare.
Älskar att resa och mitt drömland är Usa, delvis för att engelska är mitt favorit språk.
Jusste får inte glömma, mina vänner betyder allt för mig. De är som min andra familj jag aldrig fick. Jag tror de är så viktiga för att jag inte tar dem för givet, det kommer från att jag som yngre blev mobbad konstant. Det vi människor inte förstår är att bli mobbad psykiskt är värre än fysiskt. Fysiska skador läks, det gör inte psykiska.
Aja det är mycket om mig jag själv inte förstår förutom att jag är en ganska unik människa, det ska man veta om sig själv. Gud gör inga misstag med sina skapelser, vi är alla en i mängden och ingen annan lik.

30 dagar

Jag märker att många gjort det här  och jag finner det intressant. Och eftersom jag inte alltid har något att skriva om men vill alltid skriva något så funkar detta perfekt. Den har fått en egen kategori också så om ni vill läsa enbart detta så kan ni klicka på kategorin 30 dagar.
Så här fungerar det, Varje dag (i 30dagar) har en speciel rubrik och det är det inlägget kommer att handla om. Gör gärna detta på eran blogg med. Det är kul och lite pykologiskt :P.
Det här är listan och jag börjar från och med idag:
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

When will my reflections show Who I am inside?


God natt


upp o ned

Igår var lite som en rollercoaster för mig då. Först jobbade jag vilket började ganska kul men slutade i riktig tragedi! Blev utskälld av världens cp:igaste kund, riktig åsna var han. Iallafall efter det hade jag dåra spelning på Stockholms StadsTeater i Skärholmen, det var najs och man blev bjuden på mycket mat. Och alla som kom dit och stöttade mig Ni är för söta bara "Nej jag kommer inte glömma er när jag blir känd, ALDRIG"
Efter det körde gabs oss till Yayi, för hon fyllde år så vi firade henne och blev bjuden på massa tårta, pizza, kladdkaka och chips. Seriöst nu så måste jag kickboxas igen för allt jag äter? Vilket skämt
Aja idag ska jag jobba igen, what else

Grattis Yayi <3

Min älskade vän fyller år idag, grattis på 21års dagen

Baby, I just wanna dance. I don't really care!

Är jag den ända människan i hela Sverige som inte förstår mig på Schlager?
Aja, Heeejsan. Har inte haft så mkt att blogga om som vanligt hihi men allt har vart bra. Mer än bra faktiskt. Har tränat Kickboxning, har köpt kort där nu också wihooo så jag och Gabs lär gå dit 2ggr i veckan. Någon jag känner är inte i 3v. utan i 2mån haha. Och jusste förutom att jag ska kolla på senaste Jersey Shore så har brorsan hämtat The Sims 3 till mig :D glädjen jag känner.
Imorgon efter jobbet så har jag uppträdandet i Skärholmen (Stadsteatern), allt börjar 5 så får kuta efter jobbet. Önska mig lycka till eller bättre, dyk upp haha.


Leta efter låten på min spelare, den gör mig gaaalen


Kusin Vitamin

Grattis Nabilaa Himdi. I love you


tidelotideli

Dagen har vart ganska kort. Det blir boxing imorgon istället, ska även passa på att köpa egna handskar! Jag vaknade 2 idag, passade på att sova ut rejält.
För er som inte visste jag har uppträdandet på Stadsteatern i Skärholmen på lördag men min röst är helt coco. Så önska mig lycka till och kom gärna! allt börjar 17.00.
Jag jobbade idag och det roligaste på hela dagen var nog att en kille flörta med mig, han skoja säkert men man blir glad och sen så gav Gabsan lite glada nyheter också :) , men annars har dagen vart DÖD

Don't let your gloves hang undone


Ny attityd?

Har ändrat musik i spelarn, kanske lite seriöst trött på att deppa 24/7 ? Aja njut av den musiken, I will. Mycket är av mina favoriter.
Hur som helst, ska upp tidigt imorgon för att , whaaat? Boxas :) sen jobbar jag men aja puss på er

sönder speeeeelar!

Mike Posner - Please don't go


Confessions of a broken heart (Daughter to Father)


Lindsay Lohan

namnam

Jag har haft den underbaraste måndagen. Men innan jag berättar om den måste jag bara säga att det fanns en ekorre idag i våran balkong?? Och när jag säger det till mamma så säger hon att den ekorren kommer då och då. Örr...

Aja tillbax till igår. Först var jag med Carlos i stan, vi åt en massa (eller han åt en massa) sen promenerade vi mycket i stan samt som vi åt Ben&Jerrys glassar.
Sjukaste, vi satte ned oss på en statyr för jag var as trött av all gående. Då dyker helt plötsligt massa rysska turister som fotar och bablar om statyren. Haha det ända jag gjorde var att garva ihjäl mig, lixom vägra fråga mig om det är ok om de får fota eller be mig gå upp men nej nej. Sen börja vi sjunga fresh prince in Bel air rappen och Carlos börja göra Carlton dance :P

Efter allt detta , träffade jag på Gabsan för vi skulle Kickboxas. BÄÄÄSTA jag vart med om, jag har gnällt om och om igen om boxning och nu får jag äntligen göra det wiiie. Ska tibax dit imorgon igen ^^!!

Här tappade jag och Carlos bort oss


RSS 2.0