Fettish dag

Idag har vart min fettish/onyttiga/socker/CallItWhatever dagen. Jag har ätit så mycket skit att jag inte velat bry mig :) Man ska ha en sån här dag då man bara ska unna sig med massa gott! Tro mig jag vart väldigt lycklig hihi.
När jag slutade idag kom min syrras man med Manar (systerdotter) och hon badade :D. Även fast min syrra var med henne i basängen så badade hon själv :O Hon hade tydligen gjort det hela sommaren som jag vart i marocko. Sötaste ever, haha stolt moster! Hon fyllde munnen med vatten och spottade ut det, hon gjorde gulliga ljud somtyp wiiiieeee haha sötaste bara. Aja imorgon kanske mamma och jag ska kolla på mobil.


Min och Sandras (jobbarkom.) klubberg. Och sen underbara Manar såklart

Älska dig själv

Jag ska vara ärlig, jag vaknade med världens sämsta humör ever. Det är så kul att alla tror att jag ler 24/7. Men det är inte sant. Men jag bryr mig så mycket om alla andra att jag glömmer bort mig själv. När jag satte på tvn och kolla på mtv så var det Jessica Simpson's : Price of beauty. Jag älskar den serien, ingen förstår hur människor kan trycka ned en ibland pga hur man ser ut, hur man beter sig eller hur man pratar. Ibland det man tycker är rätt, trycker man på andra fast andra inte alls har samma syn dvs rättvisa någon. Ibland behöver man inte alltid säga vad man tycker för det kan såra andra. Ibland glömmer man att vi människor är för smarta för oss själva att vi hittar dessa knappar hos folk som leder dem till ilska eller dåligt självförtroende, och tro mig vi njuter av att trycka på de knapparna bara för att få oss själva att må bättre. Vi alla har en mening med livet här på jorden och det är att må bra. Alla människor vill må bra, så lev inte på andras olyckheter, för det är inte så man mår bättre.
Aja idag jobbar jag och kommer säkert få in massa bittra kunder, men att bortse från det och bara le för livet som jag alltid gör är min dagliga utmaning.


hit och dit och överallt

Glöm inte att ändra tiden imorgon, man får sova en timme extra wihoo :)
Igår var en unber dag. Jag badade med tjejorna och Leon. Sötaste ever, det var mys och vi hade kul. När jag kom hem var det bara att sätta igång med att platta håret för det var ruffs! När jag vart klar klädde jag mig och sminka mig. Guess what I was, A BUNNY! hihi (tack Paula). Det var dags för la Emma, förfest och om jag ska vara ärlig så var festen hos emma. Jag hade kul där. Hur som helst , efter var det dags för halloween festen på subtopia och jag hade delvis kul och delvis inte, mixtrade känslor som vanligt. But I was a freakin' hot bunny.
Sov hos Gabsan i typ 3tim? sen skulle jag upp för att jobba. Tack och lov var det döds lugnt på fittjabadet men sen kom rushen med människorna. Det ända jag gjorde var att skrika åt barn fram och tibax, kul :(
Efter jobbet gick jag hem och bytte om igen för nu skulle Lidia firas! Så hemma hos dem var det den gooodaste maten och tårtan. Gaaah toppa min helg säger jag. Nu sitter jag hemma och ska sova snart för min kropp gav sig för länge sen. God natt


Första bilden är before haha, och resten är för resten av tiden

Fortsättning på min torsdag

Jag var i skärholmen och fikade med den underbara Paula. Hade faktiskt väldigt trevligt, vi pratade om julen vilket gav så mysig känsla och vi åt pizza. De hade ingen banan :/ vad är fel på dessa folk? Vi pratade också om att vi måste ha en tjejkväll där vi ser på Mean Girls och Spice Girls: The Movie. Klockrent! Får inte glömma att Gabsan var med haha genom telefonen.
Aja människor imorgon ska jag bada med mina tjejor på fittjabadet och sen så blir det halloween fest. Ibland förtjänar man kul när man jobbar 5 dagar i sträck. Måste bara notera förresten, när man jobbar i fittjabadet så känner man igen alla helt plötsligt. Jag såg sjukt många igen kända personer överallt haha, jag vågade inte ge ögonkontakt så jag tittade antigen på Paula eller ned på golvet.


Denna bild tog jag i Tisdags när jag var i stan med Emma och Gabsan, mysigt ha? :)

Hatar att ringa onödiga samtal -.-

Hej människor , jag sitter nu och skriver medans jag ringer upp rädda barnen. Tydligen blivit krångel men min inbetalning. De som stör mig är att de skickar runt mig till massa personer som skickar mig vidare -.-
.....

Aja då var det samtalet klart. Idag har vart en bra dag men innan jag pratar om den så ska jag skriva lite om gårdagen. Igår så jobbade jag och då hade jag inte med mig någon lunch och inte min syster heller så vi passade på att ringa våran kollega som inte börjat än, han köpte med sig Max mat på vägen. Så jag åt världens godaste hamburgare igår :D! Och inget mer märkvärdigt än så :)
Idag så gick jag till biblan med Gabi och pluggade, måste säga att det var det bästa beslutet jag gjort på länge. fattar inte varför jag inte bara gjort det från början?
Nu är jag hemma och ska snart fixa mig för att träffa Paula i skärholmen. Lika trevligt som alltid förutom att jag nu haltar pga. världens skavsår på min fot.
Ha en bra tordag!



Onsdag 27 oktober (igår) uppmanade man alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gjorde du det så sa du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna! 5 pojkar i u.s.a begick självmord för att de blivit mobbade pga. sin sexuella läggning.

En bra tisdag

Underbar dag idag, först vart jag i stan med Gabsan och Emma. Sen jobbade jag och då kom Paula och Yayi för att fika hos mig. Tack tjejor ni är bäst <3
Sitter hemma med bultande fötter, de gör ont! Men vad ska man göra. Måste prata med chefen om att få köpa skor, tydligen betalar jobbet för det hihi.


Fick förresten den underbaraste kommentaret EVER

Grattis Lidia Dominguez

Fin rubrik va hihi, jag dedikerar en låt till dig Lidia. Lyssna på Iron & Wine - Communion Cups and Someone's Coat.

Jag är fortfarande vaken för efter jobbet idag så kom jag hem och kollade på en indisk film som heter Kabhi Alvida Naa Kehna. Och alla vet att indiska filmer är 3tim långa -.- så jag ska snart gå och lägga mig.
Imorgon jobbar jag igen men kanske ska snabbt till stan med gabsan. Får se om hon hör av sig.


A7x 20nov :)

Hade underbar tid hos Mia igår med Gabsan där. Vi åt massa gott och kollade på 27dresses vilket jag svär påminner mig så mycket om indiska filmen Kuch Kuch Hota Hai men jag överdriver säkert som alltid haha.
Aja idag hade man sovmorgon hos gabsan för lilla Leon inte var där och jag ska tydligen jobba idag. En av kollegornas bror har gått bort så han har ledigt och de behöver massa extra hela tiden, vågar inte riktigt säga nej då.
Ska ändra musiken i min spelare också. Känner att jag har mer låtar och vissa har jag tröttnat på hihi. Men ha en underbar måndag.


Är en av de lyckliga som får se dessa skönheter den 20 november!

safe and sound

hemma efter att jobbat. Jag förtjänar verkligen min lediga dag imorgon ska jag säga. Jag har bara jobbat jobbat blää. Kollar på gossip girl och tänker att jag verkligen har glömt hur mycket jag älskar den serien. Kanske ska ge den en chans igen jag menar nu när jag sett alla jersey shore säsong 2. Finns inte så mycket jag följer förutom OZ och Ghost wisperer.
Ska snart hem till Mia för kvällmys och gabsan kommer vara där. Sen kanske slagga hos Gabsan. We'll see, ta hand om er människor.


Waaj God waaj.

Jag kan inte förstå att jag gjort det omöjliga men ändå är så otroligt möjligt i min värld. Aja videon berättar bättre!

Filmen jag laddar ned för er bollywood nördar heter Dilwale Dulhania Le Jayenge

Vad händer idag?

Godmorgon alla, hoppas ni mår bra. Jag mår super, är inte direkt en morgon människa men jag överlever. Sitter just nu på jobbet men det är lika dött som döden själv och medans folk har simskola så sitter jag och äter frukost igen (åt innan hemma). Det finns en teori om att alla som jobbar här efter 3 år börjar få mage :) underbart. Aja jag ska sluta tråka och dricka mitt té. Slutar 16.00 så för er som vill hitta på något I'm free to go.

hemma slår ute

Jag märker att den här familjen har sina bästa konversationer  runt matbordet. Här är jag och Driss vaken runt 1 på natten och äter hamburgare som han gärna skryter om att ha gjort. Det var antigen hemma burgare eller sen promenad till donken för massa cheesburger. 
Jag har äntligen förstott hur man vänder på kameran nu haha.

Aja jag jobbar idag , ha det mys alla och njut av fredagen.

Shingelingeling

haha härligt, jag ser att många gillade min första vlogg. Kom hem till oss , vi har så varje morgon :)
Har jobbat de senaste som vanligt and I love it, god really blessed me.
Idag var min lediga dag så jag åkte med gabsan för att hämta hennes prov och gick samt. förbi Mia. Efter gick vi till waynes i stan och hade underbar fika, varje dag borde vara såhär om jag fick bestämma hihi. Aja människor hoppas ni hade en bra dag, jag ska tillbax till min Bollywood värld som jag levt i de senaste dagarna.



Kuch Kuch Hota Hai

My God, may love never torture one this way... May what emotions are in the heart remain there, and not reach the lips to be voiced out...

You forgot me, what do I lament to anyone about now.. My eyes brimmed up as my heart cried, what do I lament to anyone about now...

I gave you all my happiness... Gave you the laughter on my lips.. My hair flutter in the breeze, blowing the message of loyal love to you... You reciprocated my love unfairly, what do I lament to anyone about now..


Min morgon

Aja here goes nothing. Ett litet minemalt vlogg från hur min morgon oftast alltid ser ut hihi. Aja jag och nisrin "bråkar" om vem som ska ta ut sylten.

Om ni inte förstod så började jag hota nisrin och därför stängde jag av kameran. Ha en bra dag, jag ska jobba från 4 - 10 mysigt eller?

Vlogg?

Alååå.
Jag har inte bloggat på länge nu vilket jag tycker är bra för då blir det mer att skriva om.
Jag har undrat länge nu om jag kanske ska börja vlogga? Låter som en kul idé.
I fredags var jag som sagt hos underbara Paula och Bina, Gabsan var där med. Paula bjöd på pizza och coccosbollar hon och Bina gjort vilket var mums! Vi spenderade fredagen där och sen körde gabsan oss hem.
På lördag och söndag jobbade jag som vanligt men söndagen vart lite speciell, för då tränade jag och Gabsan innan. Sen när jag jobba vart det mycket på en gång men det löste sig för jag åt pankakor på jobbet :D!
Idag åkte jag till skolan. Jag hade nämligen prov :( så jag satt på waynes med Olle som sällskap och massa hjälp och råplugga. Det var mysigt att träffa han igen! Nu är jag hemma och ÄTER för jag var as hungrig och ska sen med gabsan och träna tek wando. Skulle igentligen suttit barnvakt till Leon men Gabi behövde en partner och vem är jag att säga nej.
Jusste har fått träningscykel hemma nu :) så nu kan jag träna lite då och då ^^ haha aja ska sluta skriva nu. Hade vart enkelt med videoblogg eller hur? Nästa gång kanske :D



grå värld

Kom nyss hem från Gabsan. Firade hennes mamma idag som fyllde år och jag fick Manjar tårta :D bästa stunden haha LOL. Aja nu är jag hemma och imorgon jobbar jag från 12-14.00 och efter blir det Paula och tjejkväll.
Fota lite idag så jag lägger upp de bilderna , men aja ska låtsas plugga nu


Lite seriösa :P but I like

hihihi

Waa äntligen hemma efter 10tims pass :) Hoppas ni mår bra alla för det gör jag! Artisten Niia som sjunger med wyclef jean låten Sweetest girl, har skrivit på min wall i facebook. Ni som inte vet vem hon är fy skämms men aja jag la upp en video på henne från youtube och tagga hennes namn för hon har facebook och då som sagt skrev hon på min wall. Jag lägger upp bilden. Godnatt


Seeeer ni vad hon skriiiver

Lång dag eller

God morgon människor, jobbar idag mellan 16.00 - 22.00 -.- Ses då!
Manar är här så ska leka med henne nu


Älskade gulleplutt och mina nya fräscha inbakade flätor, tack gabsan

Skype

Hej människor, hoppas ni haft en underbar måndag cause I have! Hade tid hos specialisten för kontroll, de ville se hur allt var efter tandställningen.
Sen när jag kom hem ringde gabsan och hon kom hit, jag passade på att få henne göra inbakade flätor på mig :D. Efter hon gått hem somnade jag för jag vart så trött sen så när jag vakna skype'ade jag med Anisan. Gud vad jag saknar henne och hon har alltid så roliga saker att berätta. Hon berättade om IKEA, deras goda juicebar de har och att de har ett skullet bibliotek där man kan låna ben. Haha skummaste ever och jusste, naveln stinker tydligen. Men nu ska jag sova och hoppas alla mår bra speciellt Paula, jag finns här när du behöver mig!


Bjuder på den hära bilden för min älskade systerdotter var här idag. Älskaar henne!

Min helg

I lördags började jag ganska tidigt på jobbet. Det var kul och jag slutade tidigt också så jag valde att promenera hem vilket var super nice, vädret igår påminde mig så mycket om våren fast det är höst haha. Tog lite galna bilder också på vägen.
När jag kom hem bytte jag om och gick hem till Gabsan för att träffa familjen och Paula. Jobb tar faktist upp myckt av tiden men jag gillar mitt liv nu, det känns balanserat på något sätt inte som förr då jag höll på bli galen med allt som tog upp min tid, hade inte ens tid med mig själv. Det var kul att se att Leon lärt sig fistpump haha så söt! Han gjorde den rätt från golvet och uppått. Haha Gabsans unika son.
Efter var det hemma fest hos Emma och jag hade kul! Träffade galet mycket nya folk men det var mysigt. Vi sov där och nästa dag var det frukost hos Gabi. Efter det promenerade jag igen till jobbet. Lika nice det också. Jag passade på att simma ;P tro mig man måste när bassängen är framför en. Aja det var min helg, inte mycket men något


Alltid lika trevligt

Jag har på senaste fått frågan, vad jobbar jag med, vad får jag göra? Så jag tänkte skriva ned det nu haha.
Jag fick jobb på Fittjabadet! Jag får städa, stå vid kassan och vara bra service helt enkelt. Kom gärna och hälsa på :) jag jobbar Tis, ons, lör och sön. Now you guys know.

Igår var Nadja time haha. Först jobbade jag för det vart problem i jobbet och jag ställde upp. Efter det drog jag hem till Nadja och hade det roligt. Vi spelade massa kort (vänd tia) och sen såg vi The last airbender som igentligen är från den tecknade serien Avatar som går på Nickelodeon. Filmen vart ok och efter massa video inspelning och flum så somnade jag. Vart as trött och vi vaknade inte förrän runt 2 tiden då Pillis kom förbi.
Efter det blev det mer kortlek och Nadjas famous toast.

När jag senare kom hem var älskade Managrynet här och jag lekte med henne. Jag kollade också på Jersey shore :D och nu ska jag sova! (jobbar kl 8 imorgon -.-)


Äntligen slutat

Nu har jag slutat jobbet och jobbar på lördag så just nu är dt chill. Träffar nog nadja padja imorgon och sover dära. Har saknat henne och behöver se henne lite.
Jag diggar verkligen mitt jobb, det känns skönt att komma hem från det samt som det är skönt att vara där. Jag har både kul och stessigt så det jämnar ut sig :) Aja hoppas eran onsdag vart lika rolig och jag lär lägga mig snart.


Mihiii

En frukost, skåpstädning, ansikts skrubb, dusch och noppade ögonbryn senare sitter jag här med mätt mage. Åt nämligen lunch nyss. Börjar 4 idag så jag tar det bara lugnt tills dess. Povet får jag göra nästa vecka, måste prata med chefen om tiderna på tisdagarna. Känner redan nu att detta inte kommer sluta bra men aja det är att bara ta livet som det kommer. Jag har lättare att ta åt mig för jag har inte riktigt mycket att falla bak på så jag kan inte alltid slöa eller tjafsa emot. Mitt underbara emo liv! Aja njut av tisdagen människor , jag slutar inte förrän 22.00, mys eller?


people please

Det har vart sjukt skönt att vara ledig idag. Idag åkte jag in till stan och träffade mirre för en fika. Det blev John Chris och det var roligt att träffa henne igen <3
Sitter hemma nu och tar det bara lugnt. Har prov imorgon men vet inte om jag kan göra den pga jobbet imorgon men jag har inte lärarens nummer så vet inte riktigt än vad jag ska göra. For me to figure out.
Aja ta hand om er människor, finns ibland inte så mycket att skriva om


MINA fötter gör ont

jaa, någon som är på med att masera mina fötter :) Jobbet var roligt idag och jag älskar det jag gör. Hoppas detta håller sig nu :D
Imorgon ska jag träffa MIRREE (min älskade Sandys kompis). God natt alla


Saknar Anisan

Lever dubbelliv

Jag har haft två underbara dagar. Men samt inte haha. Som sagt har jag ju jobbat på mitt underbara nya jobb Fittja badet! Men jag har också vart dunder förkyld vilket har vart jobbit. Allt har gjort så mycket mer ont. Idag var dag 2 på jobbet och jag fick sjunga :) jag tog med mig gittaren för att spela och folket där njöt. Kul att jag fick presentera mig själv genom musik! Hur bättre kan man berätta om mig, min chefs coola idé.
Idag var jag även och fika med Mia på café 60, perfekt slut på dagen. Efter promenerade vi till Gamla stan och vi kom på att det skulle vara den perfekta daten, att promenera genom stan på kvällen. Aja ska kolla på Jersey Shore nu. Godnatt underbara och vi hoppas på att jag blir FRISK!


Sjuk Hind och Fika Hind (Notice the big latte!!)

RSS 2.0