Happy Halloween

Idag kommer att vara en lång dag vilket i försig är bra för skolan börjar igen på Måndag :/. Paula åker till Göteborg idag blää! Kommer sakna dig. Blir utgång ikväll med förklädnad och vänner. Haha tycker att det är så kul när jag säger att jag ska till ett ställe för den heter ett ställe. Skit jobbigt att förklara varje gång.
Först ska jag umgås med mina söta kusiner. Den ena fyllde år så jag ska bjuda dem på bio, blir Up igen fast på svenska denna gång. Äh de vill verkligen se den så :) Aja finns inte så mycket mer att skriva om idag. Ojusste igår köpte jag en lila väst. Kanske ska ha på mig den idag? Som utklädnad kanske ängel eller som någon som fått stryk. PEACE





Ska kolla på my bloody valentine

Idag gick skit bra. speciellt på slutet. För då fick jag hela publiken att sjunga :). Fick vara dj också och sitta vid mixbordet :D och ooch jag fick äta banan-curry-kyckling pizza mmmmuuums.
Nu ska driss gå hyra film med 3d glas ögon, filmen My bloody valentine. PEACE




Manar sover nu ^^

Idag ska jag sjunga. Pirrigt JA! För sångerna nej, men hur jag ska spela JA tänk om jag spelar fel. Första gången jag tänker spela med gitarr. Men om det inte går bra ääh aint the end of the world (bara lite)

Nu ska jag fixa mig för att träffa Arani. Önska mig lycka till! Kanske Halloween fest senare?

ska springa till tvn

Igår promenerade jag med Oleg Mia och Nadan till donken, mys som alltid.
Idag var jag i subtopia och fick massa hjälp med scen framträdandet och så. Mycket kul! Kom och se mig imorgon, vi kör första gången efter 5 och andra gången efter 7!! HALLOWEEN :D

Hur som helst nu ska jag springa iväg och kolla på min älskade serie Nip/Tuck Goodnight folks!




Lyssnar på musik

Idag skulle jag igentligen tränat med syrran, men det blev inte så planerat. Hon kom lite sent men vi var med varandra iallafall vilket var samma tanke :). Systerdotter var ofcourse här också. Min lilla ängel.
Other the beeing with the fams. so har dagen vart ganska seg. Har haft huvudvärk och så, men det är skönt att det är höstlov! Orkar bara inte vara top social.
Eftersom jag vart på Au pair möte förrigår så ringde Au pair Malin mig för att se hur saker gick och så med mina ansöknings papper. Tydligen nu så ska man ha körkort vilket jag inte har. Men det bästa jag kan göra helt enkelt är att försöka skaffa det efter studenten. Inget minus ändå, bara bättre för mig :). Hoppas veerkligen att det blir en Au pair resa för mig som planerat, annars har jag massa onödiga pengar jömda under min säng. Aja tillbaks till att leta upp ny musik. God natt Alla.




Grattis Lidia

Kan lätt säga att denna lov som fortfarande är på G har vart lyckad. Har verkligen art med nära och kära. Älskar er vänner och familj så mycket. Ni ger så mycket och kräver så lite.
i var och såg up filmen och den var verkligen jätte mysig. En annan dag blev det film käl hos Oleg, det var också mysigt. Nu är jag hos Gabbsan och firar Lidia som blivit 17 år GRAATTTIIIS. Mer av lovet kommer.

Mina rea tider

Kolla vad jag hittade på youtube. Tiden då jag var med på rea. Hahah jag såg hemsk ut. Men hur som helst detta är en snutt från den tiden. http://www.youtube.com/watch?v=VCLLhEd4KSk



Hos Gabi

Kom hem till Gabsan idag för att hon skulle baka cupcakes till en fest. Först kollade vi på Lejla bakar, måste säga att hon är grym! Vi njöt verkligen. Nu försöker vi skapa som hennes med lite - grejer. Men Gabsan är grym på allt hon gör så hon lyckas nog.
Senare på kvällen blir det bio med filmen up. Jag Gabi Paula och Thommy. Detta blir en nice kväll och förresten har jag höst lov nu :)
Blev just bjuden på en ananas tårta ^^
Peace

är i skolan

Igår var en tråkig och onödigt lång dag! Förstår mig inte på livet längre. Jag försöker och försöker att hänga med men ändå blir jag så förvånad varje gång något går rätt eller fel.
Önskar verkligen att jag hade svaren eller att någon hade svaren på mitt liv. Men gud har verkligen gjort oss så olika att det är svårt att förstå vad han planerar för oss.
Ville skämma bort mig lite och min idé av bortskämning är att platta håret, och äta choklad.
Finns chokladkaka nu med dumle smak. Awesome måste jag få säga. Det var lite kul på vägen hem. Jag och Amanda satt och bjöd Niklas på choklad och det blev snabbt en tävling om vem som kunde ge honom mest rutor, priset var hans vänskap. Haha Amanda vann, men det var bara för att jag bjöd massa andra också så jag hade inte lika mycket kvar att ge, så det så! Vi skrattade mycket och det gjorde faktiskt min dag. Att kunna vara barnslig och sig själv igen.
När jag kom hem gjorde jag en ”Back to the future” maraton för jag äger alla tre filmer. Underbar kväll. För er som inte vet vad det är för något (fy skäms) så ska jag berätta. Det är filmer med Michael J. Fox och Christopher Lloyd där de reser till framtiden, dåtiden och det förflutna av deras liv. Rolig är dem och ägande!!




I skolan.

Idag har dagen bara glidit framåt. Men jag har sett till att njuta av den samtidigt. Nu är datumet för min skiva satt. Bra där Busra!! Till er alla 9 maj på bluemoonbar. KOM KOM KOM så snabbt jag får biljetterna bara ;).
Har tränat med Kattis och David för måndagen och onsdagen. Men jag längtar mest till Näst nästa vecka för då är det lov! Var goda och inte stör mig då. Bara de jag inte sett på 100 år :)
Peace

Mint

Jag skriver oftast om vad jag har gjort men jag tyckte att denna gång skulle jag skriva om vad jag vill göra. Eller ok :P idag vart jag i skolan, denna dag sög som alla! älskar livet. När jag kom hem åt jag sen sov jag. Senare drack jag Lipton mint grön té mmm måste säga väldigt uppfriskande, mycket The Hills blev det också. Nu äter jag världens godaste äpple, saftig är den!
Imorgon blir det skola sedan kanske stan? På lördag blig det deffenetivt Madde och fest. Gaaah vill bara ta studenten och reeeesa!!
peace




jaa du??


Jag önskar jag hade något att blogga om. Men nej :/ Känner mig bara emo hela tiden. Nu kanske det inte blir au pair för att jag inte har något körkort. Det sög ju!
Blev så glad när jag såg Ellen på tv. Hon dansade med gruppen från so you think you can dance. Hon rocka dude! de dansa till Pittbulls irriterade låt.
peace




The city rules

Ani är här vi ska se på film. Sen ska jag hem till henne och sova över.
Jag ska bara berätta lite snabbt om vad som hänt mig dessa senaste dagar. I fredags beställde jag min student mössa. Åkte hem till syrran och var med den familjen sov över sen dagen efter (lördag) åkte jag hem och hjälpte Arani med musik till en fest. Sen åkte jag till Meryam och var med henne.
Idag softade jag hemma och syrran kom hit med hennes familj. Vi åt fett god mat! Jag kollade på hela the City med Whitney från the Hills. Mtv maraton igen :)
Peace

lila är bäst

Om en halvtimme ska vi få beställa våra studentmössor!! Bästa är att esteter har lila diamanter. De kommer bli så fina. Inte länge kvar nu när man tänker efter. Men gud vad det ska bli kul. Tänker på att istället för dumma flaket så bokar jag en limo för mina närmaste vänner.
Ska nog ringa Gabi och kolla vad hon gör och så, saknar henne.
Peace

underbart samt inte

Idag har vart lite som en 50/50dag :). Sjukaste grejen med parfymer är att de alltid påminner dig om någon som betytt mycket för dig. Ibland är det en bra grej, ibland en dålig. Som en gång när min bror ville köpa en parfym och jag vägra låta honom för doften luktade som mitt ex. Ont i magen fick jag. Det är verkligen facinerande ibland hur människor funkar.
Tillbaka till idag. Idag var det besök i stockholms universitetet. Vilket var kul, man fick goodiebag och massa kaffé ( inte för att jag är en kaffé drickare ). I min ikea "goodiebag" fann jag en cosmopolitan. Jag blev as glad :D men det som nog gjorde min dag var att jag köpte vinter skor idag med MiaBaby!! Svarta stövlar med nitar *gaaaah*. Det är verkligen inte varje dag jag köper saker. Så när jag väl gör det, tar jag inte det förgivet. Älskar min mamma som gick med att hjälpa mig med lite cash. Älskar dig MAMMA, för du lär mig verkligen värdet på pengar.
Tillbaka till Nadjas ipod nu, vi har switchat för att jag ska lyssna på hennes underbara musik. Och tack Media för din underbara musik också.
Peace




kaos

Vem var det som sa att morgonen vad underbar. Skulle jätte gärna vilja citera den människan om det nu finns någon som tycker så? Seriöst. Jag kommer till skolan och tänker hmm, jag borde nog springa till toan snabbt så att jag inte behöver göra det på lektionen. Jag går in, gör mina business och tänker klar. När jag öppnar dörren, vad tror du händer då. DET GÅR INTE ÖPPNA DÖRREN. Gaaah. Jag trycker på nöd grejen, men det är tydligen bara där för att. Sen kämpar jag med att försöka öppna igen men nejnej det går inte. Till slut ger jag upp och börjar ringa folket i klassen och när äntligen Klara svarar. Kommer hon ned och försöker hjälpa mig. När hon får upp dörren så säger hon att den var öppen hela tiden :O ?? Den här dagen sjunker bara mer och mer. Aja tillbaks till skolan.

Peace


äter kladdkaka just nu

Har inte bloggat på länge och det känns verkligen som evigheter sen. I fredags (dagen jag älskar) mötte jag tjejorna i stan. Det var verkligen jätte mysigt. Vi fikade på John Chris. Hade längtat efter en varm choklad rejält. Måste säga att vintern redan är här! Kan se mig själv på lediga dagar, mysa i ett mörkt rum med massa ljus och varmchoklad, of course en bok också. Dagen slutade med att jag åkte hem till Mia och först snodde alla hennes låtar :) och sen lata mig.
När jag äntligen kom hem var Ghost på tv. Filmen med Patrick Swayze, Demi Moore och Whoopi Goldberg. Underbaraste filmen. Somnade när den var slut.
I lördags åkte jga in till Skärholmen med Gabi för att köpa babyshower grejer. Efter att Lidia och Ani dök upp beslöt vi oss för att fika. Shai Latte blev det för mig och jag måste säga att det var den godaste jag smakat! Efter det åkte jag hem till Ani och spelade guitar hero kvällen ut :).
I söndags ruttnade jag, bästa var att Corpse Bride var på tv. Underbaar film! One tree hill var på efter. Mysig ruttnande söndag OH YES.
Nu sitter jag här som en tönt och bara avskyr måndagar som jag kan. Hatar måndagar twiee. Aja ha en trevlig måndag :)
peace.




Bilder

Lite bilder från sköna dagar. Igår från spexet och idag från fikat och pommes (bearnese och sourcream) med Madde älskade. PÅ kvällen promenerade jag med MiaBaby!

Peace





RSS 2.0