Livet leker

Gud vad jobbigt livet bara vart mer och mer. Helgen är redan över bajs! Jag släckte inte ens i lördags :( men mamma gjorde det naaajs.

Känner mig så stressad hela tiden, gissa vad jag som alltid säger att jag byter kompisar som strumpor. Nämligen är det en till kompis som jag börjar förlora kontakten med och det patetiska är att det inte äns hållt sig 5mån. Aja what a girl to do.

Sitter hemma som en idiot och bara lääängtar till påsklovet nästa vecka. Imorgon ska jag få min lön :D det är även utvecklings samtal :/ ÅÅÅRKAR inte höra mina lärare ba balbalbal frånvaro blablabla.

Aja Im out och sorry för detta tragiska inlägg PEACE

Solen skiner mycket på sistonde...












nänä

Dagar har väl vart lite här och där :D. Dagarna till Marocko bara närmar sig muuums, och min ipod är sprängd full med musik jag bara älskar. Mina vänners studentskiva närmar sig snart :D så livet har väl vart bra hittills. Vill bara att det ska FORSTSÄTTASÅ!

Igår åkte jag hem till Olle och var med såklart Olle, Alex Nadja och Busra och åt baklava med glass och chokladsås. Vi kollade på Twiligt :) soundtracken är bara för bra..

Nu sitter jag hemma som ett mongo och ska fixa mig snart för att åka till Linda som fyllde år, Tjejmiddag here I come :)

 

mosteeeer

Jag har inte bloggat på länge men idag har jag ääntligen fått tag på internet. Våran data är traasig :/. Idag samlades hela familjen hemma hos mig. Även SaraSilver kom :D ,em ,em JAG ÄR MOSTER NU. Manar heter flickan och hon fyllde en vecka i torsdags :) mitt älskade Managryn






Bra 2 dagar

Som ofta så skriver jag inte på länge men här kommer lite om vad jag gjort :)

I lördags var jag på Emmas födelsedag (20år) och det var maskeradfest :) Så jag var uttklädd till Charlie Chaplin. Ett enkelt val :D och kille som vanligt :P haha Vet inte det är enklare att klä sig till andra könet. Jag hade skit kul som vanligt, efter typ 3 timmar tvättade jag bort mustachen släppte ut håret, satte på mig glasögon och blev enligt många skit snygg ;) haha många sa också att klädsen blev sexig lärare :). Sötaste var nog Sponge Bob Paula :). Man kunde vinna en oskar men priset blev aldrig utdelat :( ville ha priset ju!
Igår måndag hade vi vårat singer/songwritting Kafe vilket gick galant :D Ni som inte kom ni missa MYCKET. Vi sjöng våra låtar som vi skrivit. Filmade allt också och detta blit nog mitt minne för livet

..

vaknade med att jag trodde att jag skulle till skolan, men jag blir bara värre och värre :(. Så fyllde upp glas med te och började kolla på lite filmer. Först The Pest för det är min favorit :D sen Max Payne för markymark är så jävla snygg :)




fortfarande SJUUUK

Igår var en riktig me time. När jag kom hem åt jag mat, sen la jag mig. Efter två timmars av sömn drog jag fram gittaren och började skriva en låt till singer/songwriting kafét som vi har på måndag.
Eftersom jag är sjuk tyckte jag att jag såg förskräklig ut, så jag började ta lite bilder på mig själv :P sen smetade jag in ansiktet med avokado gegga :) Sen back to sleepy sleepy nappi time!

Idag vaknade jag tio min innan mitt tåg gick. Satte på mig whatever och stack till tunnelbanan. Fick sällskap av gammle Feven ;) Vi pratade mycket as always untill she left me :(.


namnam

idag var bara en alldeles för perfekt dag. När jag kom till idrotten idag hade vi boxning. Gud vad glad jag blev. Det peppade mig bara ännu mer för att börja! Vi körde tillomed boxersizing eller hur det stavas :P

När jag kom hem hade jag fått mina skor från Ellos. Shoes are a girls best friend :)













GOOOD......

..........MOOOORGON :P fast sanningen är att jag inte känner mig så vaken än hihi.
Vaknade till MTV<3<3<3<3 som alltid, åt frukost och bytte om. Jag börjar tio i 1 idag så det är jääävligt skönt! Igår var inte så kul för jag var sjuk men idag är väl inte värre precis men har jävligt ont i halsen och ingen röst TYJPIIIIJST!!!

MEEEEEn har två lektioner idag, och sen måste jag skriva klart min låt till singer/songwriter kafét på måndag. Hoppas ni kommer! Aja PEACE

 Dagens tönt outfit




boxande moster

Först och främst till alla : Har inga pengar i mobilen så jag kan inte sms er :(

Idag började inte så bra, vaknade med värsta halsen och magen gjorde så ont, ville inte ens försöka stå.
Slutade med att jag inte åkte till skolan :( vilken är värsta ångesten just nu. Mådde bättre senare och åkte med mamma till syrran. Vi gick runt i tumba centrum, hon köpte lite mer babygrejjer (föder kanske imorgon eller nästa vecka) sen fikade vi, Cheescake och latte med hasselnöt :).

Vi åkte hem till henne sen och hon visade oss barnsängen som vi alla 5 syskon sov på som bebis :D hon hader gjort om den och målat den. Gud alltså jag ska bli moster......

Jag har alltid gnällt om hur jag vill börja boxa för att få ut min ilska och bli lite hårdare. Hos syrran kolade jag på tv och det ända som var på var bara boxning, fresh prince, made på mtv osv... När jag kommer tillbaka från Marocko det första jag ska göra är börja boxas!


r.i.p sportlov och 5veckors gravid med påsklov

mjoau mjoau.. Igår var perfekta avslutningen på ett sportlov :). Hälsade på Sandys ladies hängde där typ hela dagen tills kl 1600 då det var min tur att jobba :) efter det drog jag hem till Madde och vi käka ostbågar och godis typ hela kvällen, gullungen lagade till omed kyckling med curry och ris. Vi kollade på tv men fastande mest för Criminal minds alltså han som spelar Dr. Spencer Reid men heter Matthew Gray Gubler igentligen, Gud han är så smart och så charmig jag och Madde dog haha. Senare somnade vi.



Vaknade hos Madde :) hon drog till Sandys och jag till skolan. Skolan var ok, det var kul att träffa alla men skolan är skolan blää. Missade matten as always, på vägen hem åt jag något jag inte ätit på länge :O Magnum Mayan Mystica tripple mmmmmmmmm :)


 

Nadja och Sarah :)




















RSS 2.0