BREAK UP - råd !

Min dag började lite sjukt. Min kompis som jag inte pratat med på skit länge ringe.
Hon hade viktiga saker och berätta om. Tydligen någon kille som hon var ihop med 2 ½ månader hade vart otrogen mot henne alla dessa år. Och hon var så chokad för att när hon dumpade honom blev han till en helt annan människa, iskall. Han började dra upp om att hon alltid svikit honom och bevis på att hon dumpa honom så var det sant. Efter några dagar hade han hittat någon ny medans hon trodde att det de hade, hade någon betydelse. Men jag som kompis var bara tvungen och ge henne råd och det här är råd jag tycker alla borde gräppa tag i.

* Värde sätta sig själv. Det är lätt att utan honom tycka att man inte förtjänar något. Men istället för att värdesätta sig själv om hur man inte förtjänar något bättre utan han, värdesätt honom. Vad är det som är så bättre som gör att man går tilbaka till han? Alltså igentligen kommer man med tiden och se att skalan mellan 1 till 10 så är han t.o.m under 1. För en människa som får dig och känna skit är inte värd något.

*  Kalla dig hora. När du gör slut med han och verkligen menar allvar kommer han kalla dig svikare, säga att allt är ditt fel att saker blev som det blev. Alltså vid nånstans har han förstod att det ÄR han som gjort fel men för att det ska bli enklare så skyller han allt på dig. Killar är inte som tjejer att de gråter utan de skyller ifrån sig, det är så de kommer vidare förhållanden. Men kom ihåg stå emot, säg emot t.ex säger du hur fan kan du se dig själv i spegeln för allt du gjort. Men eftersom du vänder spelet mot honom kommer han reagera starkt för enligt honom är det han som ska vinna det är han som vill komma över dig. Det är då han 100% kommer att börja kalla dig för hora och massa annat. Men det gäller för dig att inte ge dig stå alltid emot för att om du inte gör det kommer det sluta med att du gråter för att komma vidare medans han redan "dealt with his problem".

* Varför Älskar du han? Många som går tillbaka till människor som sårar dem glömmer oftast att fråga sig själv VARFÖR man går tilbaka. Vad är det hos honom man älskar. Försök hitta possitiva saker för jag kan garantera att negativa saker förekommer mäst. Det är oftast att man inte får den kärleken hos familjen eller vännerna så man tror att han ska kunna uppfylla den tomheten, men istället för att slösa massa tid att gå tillbaka, ta den tiden och hitta någon som faktist kan älska dig på riktigt.

* Bevisa något Efter ni har gjort slut, efter du kännt hur mycket han sårat dig försök inte med att hämnas eller bevisa något för honom så han ångrar sig. Det betyder bara att du inte har släppt honom än medans han glömmt dig förlänge sen. Kämpa istället och bevisa något för dig själv. Hur stark du är som kunde fatta beslutet att lämna honom äntligen efter allt han gjort.

* Att falla är inte det viktigaste, det är att resa sig upp igen. Många glömmer oftast det. Visst är det ok att sörja så man får ut allt på bästa sett men att hålla tag i det fortafarnde länge kommer bara få dig att må dåligt i längden. Du måste förstå att du är värd bättre och resa dig upp och ta tag i livet igen.

* Lära sig av sina misstag. Att ha en sån här upplevelse med någon som behandlat dig dåligt behöver inte alltid vara negativt. Se det possitiva i det. Du lär dig att inte falla så djupt nästa gång. Du kommer att förstå tecken bättre att nästa gång sådant liknande händer vet du hur det kommer att sluta så du är smart och ser till att det blir "a happy ending".

Så jag hoppas mina förslag hjälper för de hjälpte stoooort min kompis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0