wippie

Senare under dagen efter att änligen öppnat fastan och fått i mig rejääääääääääl mat haha :D så gcik jag och sola solarium hos min syster soon to be mother! Det var min första gång och ska jag vara ärlig så trodde jag att den skulle falla ihop och bränna mig till miljontals bränn skador :O men aja ska tända tvn nu och kolla på mtv :D eller inte :/

















Kommentarer
Postat av: Klara

Skillnaden är väl att jag faktiskt läst det. Tror du verkligen att jag skulle säga något sånt annars? Känner du mig inte alls eller?

Ja,ja... Orkar inte bråka, jag säger ju att man aldrig ska disskutera religioner, det blir ändå bara fel. Och om du faktiskt läst att det i bibeln stod nått sånt så skulle jag förmodligen ta reda på det hela... Men i vilket fall tror jag att det eventuellt kan stå nått liknande om att slå kvinnor eller nått i bibeln. Men som (du förmodligen missuppfattade), jag sa så tolkas bibeln och koranen på andra sätt idag än vad den gjorde när den skrevs. Dessutom sa du ju själv att det stod så i koranen men att det inte var menat att man skulle göra det av ingen anledning eller hur?! Så du kan inte komma nu och säga att det inte står så, inte för att jag egentligen bryr mig, men om du ska hålla på och "tjafsa" om det så har jag i alla fall rätt att "försvara" mig. Jag har inget emot att du utövar din religion eller att någon annan gör det, tvärtom tycker jag det är jättebra att du står för vad du tror på. Men jag utövar inte islam och kommer därför aldrig att tycka att alla "regler" som står i koranen är rätt. Jag är säker på att du känner samma sak för bibeln och kristendomen. Och det är helt okej för mig. Du får tro på vad du vill och alla andra på vad de vill. Men jag tycker ALDRIG att sånt här ska komma mellan vänskap... Då har man nått fel mål med sin religion.

Vi ses imorgon!

kram <3

2008-09-17 @ 22:08:23
URL: http://klarissan.webblogg.se/
Postat av: Klara

Du har missuppfattat mig igen....

Men, jag vet inte, du vägrar kanske att se det från någon annans synvinkel...

I vilket fall säger jag INTE att kvinnor blir misshandlade inom islam. I alla fall inte alla kvinnor. Det finns såklart, men det är i regel inte så.

Tänk om jag skulle göra en sån här big deal av allt som alla sagt till mig om min tro, för JA det finns folk som kritiserar det med, inte bara dig vilket verkar vara vad du tror^^

Nu ska jag till skolan, och vill du fortsätta tjafsa så varsogod men själv har jag sagt det jag vill nu, bett om ursäkt för mina fel i det hela. Nu är det upp till dig hur du vill ha det och om du vill fortsätta missförstå mig.

Ses i skolan.

Kram

2008-09-18 @ 07:57:32
URL: http://klarissan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0