underbart samt inte

Idag har vart lite som en 50/50dag :). Sjukaste grejen med parfymer är att de alltid påminner dig om någon som betytt mycket för dig. Ibland är det en bra grej, ibland en dålig. Som en gång när min bror ville köpa en parfym och jag vägra låta honom för doften luktade som mitt ex. Ont i magen fick jag. Det är verkligen facinerande ibland hur människor funkar.
Tillbaka till idag. Idag var det besök i stockholms universitetet. Vilket var kul, man fick goodiebag och massa kaffé ( inte för att jag är en kaffé drickare ). I min ikea "goodiebag" fann jag en cosmopolitan. Jag blev as glad :D men det som nog gjorde min dag var att jag köpte vinter skor idag med MiaBaby!! Svarta stövlar med nitar *gaaaah*. Det är verkligen inte varje dag jag köper saker. Så när jag väl gör det, tar jag inte det förgivet. Älskar min mamma som gick med att hjälpa mig med lite cash. Älskar dig MAMMA, för du lär mig verkligen värdet på pengar.
Tillbaka till Nadjas ipod nu, vi har switchat för att jag ska lyssna på hennes underbara musik. Och tack Media för din underbara musik också.
Peace




Kommentarer
Postat av: Veronica

sv: jamen de har jag ?:P

2009-10-08 @ 20:20:15
URL: http://veronicaberggren.blogg.se/
Postat av: Veronica

sv: jag har täckt över :)

2009-10-08 @ 21:01:04
URL: http://veronicaberggren.blogg.se/
Postat av: Michelle

sv. ja gillar bara att vara kreativ :)haha! tack gööömms!!

2009-10-08 @ 21:55:03
URL: http://themichelle.blogg.se/
Postat av: paula

ooh, ja vill också ha nya skor! nitar e fint :)

2009-10-08 @ 21:59:43
URL: http://pauliita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0