vecka sens Marocko

Fastan för min del började idag och hittills överlever jag med min nya bok som jag köpt skriven av Lauren Conrad - L.A. Candy. Jag har också för er som årkar laddat upp en ny video på min youtube, tryck bara på loggot under min bild för att kolla.
Idag blir det inspelning igen med Cesar för den förra lät ganska geggigt, måste låta perfekt för lördan (Husby Festivalen). För er som vill komma börjar allt runt halv 6 tiden.
Idag har det gått exakt en vecka sen jag kom från Marocko och jag måste säga att tiden bara springer. Jag har lagt av med vattenpipan ett tag :) vilket jag är lite stolt över. Istället har jag njutit av den lilla solen man får här i Sverige och fikat med Paula och Gabsan ( vi träffade på Yayi och Gabo också) på espresso House. Godaste shai latten. Igår var många underbara människor hemma hos mig också och vi kollade på en skräck film som heter the collector, ni som gillar happy endings kolla då INTE på denna film.
Aja ska gå tillbaka till min bok samtidigt som säsong ett av Ghost wisperer laddas ned, älskar den serien. Aja Ramadan karim alla och en lång dag väntas framför oss.



Bokorm som jag är!

Kommentarer
Postat av: nisrin

sv; jaja hade kul ändå :) gå inte runt och säg till folk -.-

2010-08-18 @ 16:34:55
URL: http://niszeh.blogg.se/
Postat av: Mischa (Michelle) Karo

sv. ja vet?! lite irriterande.. en hund kunde dom väl ha skaffat?! :P.. kram

2010-08-18 @ 16:45:47
URL: http://mischakaro.se
Postat av: Sara

imorgon :O??

2010-08-18 @ 16:47:16
URL: http://benafshe.blogg.se/
Postat av: Ravina

sv: thx gurl :D haha! jag vet har saknat också faktiskt.. inte lektionerna utan att hänga och göra något med vännerna ;D

2010-08-18 @ 23:06:36
URL: http://bubababu.blogg.se/
Postat av: insam

BÄST E DU!

2010-08-19 @ 00:49:28
URL: http://insi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0